Unió Europea
Català | Español | English | Deutsch Buscar

Inici

Projecte Unmask Europe (Desemmascarant Europa)

L'objecte del projecte és treballar la millora de la participació democràtica de persones joves (16-19 anys) sobre el tema de la interculturalitat, l'odi/discriminació (diversitat) i la millora del medi ambient. Són temes que Europa considera que estan vinculats. En cas d'obtenir la subvenció, un grup de 6 joves com a màxim i 2 adults que els acompanyi hauran de viatjar a Polònia. La Delegació ha de tenir un màxim de 8 persones Allà es reunirien amb altres delegacions d'Hongria, França i Polònia.

Fons que subvenciona el projecte
- EACEA (Education, Audiovisual and Culture Executive Agency).

Pressupost del projecte- L'Ajuntament de Sosnowiec a Polònia, tramitarà la subvenció i en rebrà la totalitat de la subvenció (20.000 €) en cas d'esser atorgada. L'Ajuntament de Palma haurà de pagar els bitllets d'avió, una assegurança de responsabilitat civil i una d'accidents (2.864,88 €).

Cofinanciació
 - L'ajuntament de Palma rebrà "en espècies" el valor estimat de 5.000 € de les despeses de la nostra delegació a Polònia que gestionarà directament l'Ajuntament de Sosnowiec.

Situació projecte
- Sol·licitat pendent de concessió 06/03/2017.

Participació de l'Ajuntament de Palma
- L'Ajuntament de Palma participa com a soci en la sol·licitud de subvenció de l'Ajuntament de Sosnowiec (Polònia).

Data darrera modificació:6 de març de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226