Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> La Ciutat -> Platges i zones de bany

Platges i zones de bany

Platges i zones de bany_NN Coronavirus
 

BANY ACCESSIBLE A LES PLATGES DE PALMA


El dia 8 de juny s'obriran al bany tots els punts de bany assistit de les platges de Palma (Cala Major, Can Pere Antoni, Ciutat Jardí, Cala Estància i Platja de Palma, balnearis 7 i 15). La passarel·la d'accés a la mar estarà oberta als usuaris que no hagin de menester cap tipus d'assistència, però el seu ús serà restringit quan l'emprin les persones que hagin sol·licitat cita prèvia. Els banys d'accessibilitat i les dutxes estaran tancats.

Els usuaris que hagin de menester assistència han de demanar cita prèvia telefonant als números 675 618 506 / 691 261 829. Es donarà cita cada hora i quart a dues persones a totes les àrees, excepte a la de la Ciutat Jardí, on es donarà hora fins a sis persones. Els horaris d'atenció seran:

Fins al 15 de juny i del 16 al 30 de setembre:
d'11:00 a 18:00 hores de dilluns a diumenge (fins a les 19:00 hores a Cala Major).

Del 16 de juny fins al 15 de setembre:
de 10:00 a 19:00 hores de dilluns a diumenge (fins a les 19:30 hores a Cala Major).

Tots els usuaris hauran d'anar acompanyats de les persones que els calguin per fer les operacions necessàries per gaudir del bany (transferència des de la cadira de rodes a l'amfibugui o a les crosses adaptades o viceversa). No hi haurà contacte físic entre el socorrista i l'usuari més que en cas de perill.

El socorrista supervisarà i donarà les instruccions correctes per a mantenir la seguretat de l'usuari, oferirà el material d'accessibilitat que calgui i el netejarà i desinfectarà un cop hagi estat usat. També realitzarà vigilància estàtica per a la supervisió de la correcta utilització del material i control de seguretat.

L'Ajuntament de Palma, conscient de l'interès i importància de les seves platges i impulsat per la cada vegada més freqüent demanda d'informació, per part tant de la població resident com dels qui ens visiten, posa en funcionament aquest servei d'informació digital en el qual podreu trobar la més completa i actualitzada informació sobre les platges del nostre municipi, d'una manera ràpida i còmoda.

Cala Estància, Platja de Palma, Ciutat Jardí, Can Pere Antoni i Cala Major són platges amb gust mediterrani, fàcilment accessibles des de la ciutat i dotades de serveis moderns. S'hi pot gaudir de les aigües cristal·lines que fan de Palma una destinació ideal per a les activitats aquàtiques i per passar-hi uns inoblidables dies de descans els 365 dies de l'any.

També podeu acostar-vos a alguna de les 8 zones de bany: Cala Nova, roques de Cala Major, Punta dels Grells, Es Molinar, Es Penyó, Cala Gamba, Es Carnatge i Son Caios. No oblideu que no compten amb servei de salvament estable.

El servei municipal de salvament i socorrisme de l'Ajuntament de Palma, posa a disposició dels usuaris i visitants l'aplicació per a telèfons mòbils PLATGES DE PALMA, on podràs trobar informació útil per a gaudir de les platges i zones de bany, així com estar al corrent de les possibles incidències.

Botó_app platges 50x50 App Palma Platges

Platges i zones de bany Platges de Palma amb bandera blava (+ info)

Carta de compromisos del Servei de Platges

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Sede Electrónica
Oficines Atenció a la ciutadania - 010 Ruta Litoral - Sender Blau Recomanacions Seguretat Accessibilitat Bandera Blava Fauna i flora Metereologia Bústia de queixes i suggeriments Qualitat de l'aigua Neteja OIT Platja de Palma WIFI

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226