Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> La Ciutat -> Platges i zones de bany

Platja de Palma (Servei d'assistència al bany)

És una de les platges urbanes amb més afluència del municipi de Palma. Es troba oberta a la badia i, limitada cap a terra pel Passeig costaner de Platja de Palma. La seva extensió, desenvolupament lineal i localització relativa dona lloc a que els temporals marítims hivernals generin acumulacions de restes de Posidònia oceànica a certs punts.

Compta amb més de 4,5km de longitud, i 30 metres d'amplada mitjana. Es tracta d'una platja de regeneració artificial, en la que es detecta una zona de major acumulació d'arena, en la zona més propera a Can Pastilla i una zona amb una platja emergida més estreta, més a prop de Llucmajor.

El fet que tingui el passeig marítim ha facilitat molt els diversos accessos, infraestructures i equipaments. Compta amb servei de vigilància , infraestructures per a persones amb mobilitat reduïda (a els balnearis 7 i 15), serveis de dutxes i banys, lloguer d'hamaques i para-sols, entre d'altres. També es poden practicar esports d'aigua com surf, pàdel-surf, kaiak, arrendament de velomars, etc., a més d'un ampli ventall d'oferta complementària (infraestructures hoteleres, centres d'oci, restaurants, etc.) al voltant de la platja.

La Platja de Palma té el servei d'assitència al bany certificat per AENOR

Adreça

Avinguda  de Bartomeu Riutort

Palma 07610 (Illes Balears)

Zona Districte 5 - Platja Palma

 Vegeu Google Maps    Vegeu Guia de Palma

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 13 de maig de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226