Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> Gestions i tràmits -> Pagar per internet -> Neteja

Neteja

     El compromís amb un entorn sostenible marca les tasques que l'Àrea de Medi Ambient i Emaya desenvolupen en matèria de neteja a les platges i zones de bany del nostre terme municipal, per tal que l'aspecte del litoral compleixi amb les més altes exigències dels usuaris.

 

     Així, la neteja de cada una de les platges de Palma queda encomanada a les concessionàries que en duen a terme l'explotació econòmica. Aquestes empreses s'encarreguen d'endreçar-les mitjançant el buidat de papereres, la conservació del bon estat de l'arena o la neteja dels equipaments que s'ofereixen (hamaques, dutxes, passarel·les...). Una feina que en temporada alta requereix la retirada diària de les impureses trobades a l'arena, ja sigui de forma manual (rampins, pales, carretons...) o mecànica (camions, tractors amb pala). El treball està supervisat per responsables del Departament de Medi Ambient de Cort, que vetlen pel respecte a l'entorn.

 

     La cura de les zones de bany  i dels voltants de les platges és competència directa d'Emaya . L'equip de neteja realitza durant la temporada estival una ruta diària, de dilluns a diumenge, des de les 7 fins a les 14, per mantenir en bon estat el litoral.

 

     A més a més, Emaya  reforça el servei de la Conselleria de Medi Ambient amb tres embarcacions especialment dissenyades per recollir els residus flotants i lluitar contra la contaminació marina.

 

     Per assegurar que aquestes iniciatives donen els resultats esperats, tècnics d'Emaya i de l'Àrea de Medi Ambient  realitzen periòdicament controls de l'estat de les aigües i de l'arena.

Data darrera modificació:1 de gener de 2011

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226