Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> La Ciutat -> Informació de la ciutat -> Qualitat de l'aigua

Qualitat de l'aigua

Des de l'Ajuntament de Palma som conscients que la qualitat de les nostres platges no depèn exclusivament del seus serveis o de la seva neteja; no s'entén un bon dia de platja sense un bon bany.

Per això prestam una especial atenció a les nostres aigües, controlant no només els paràmetres biològics a què ens obliga la Llei sinó també la seva transparència o la presència de sòlids en suspensió.

Ens hem adaptat al nou Reial decret 1341/2007, d'11 d'octubre, sobre la gestió de la qualitat de les aigües de bany. Per tant els paràmetres, biològics que mesuram són Enterococcus intestinalis i Escherichia coli, l'anàlisi del quals ens permet conèixer la salubritat de l'aigua i d'aquesta manera poder gaudir amb tranquil·litat d'una aigua neta.

L'Ajuntament fa un acurat seguiment de la qualitat de l'aigua de bany, amb un calendari de mostrejos setmanal i itinerant tant per a les platges com a totes les zones de bany. Les mostres d'aigua i de sorra s'analitzen al laboratori municipal.

A més, la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca realitza les seves anàlisis microbiològiques periòdicament, des del seu laboratori oficial i els resultats de les quals s'exposen als panells d'informació de les platges, a la web i a més, estan recollits en el Sistema de Informació Nacional d'Aigües del Bany: Náyade

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació:22 de febrer de 2023

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Sede Electrónica
Oficines Atenció a la ciutadania - 010 Ruta Litoral - Sender Blau Recomanacions Seguretat Accessibilitat Bandera Blava Fauna i flora Platges_meteorologia Bústia de queixes i suggeriments Qualitat de l'aigua Neteja OIT Platja de Palma WIFI

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226