Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Aprovat el Pla Estratègic de subvencions del Patronat Municipal de l'Habitatge

3 d'octubre de 2016

El Patronat Municipal de l'Habitatge i Rehabilitació de Barris, ha plantejat des de fa molts anys diverses actuacions relacionades amb l'habitatge, que s'han desenvolupat a través de tot un seguit de línies de subvencions per incentivar la seva rehabilitació i per facilitar-hi l'ocupació als sectors més desfavorits, contribuint així -dins la mesura de la seva disponibilitat pressupostària- a fomentar la millora dels immobles i donar resposta a un dret constitucional com és l'accés a l'habitatge.

Per donar compliment a l'article 8.1 de la LGS, la Junta de Govern, en data 7 de setembre va aprovar el Pla Estratègic de Subvencions del Patronat Municipal de l'Habitatge i Rehabilitació de Barris.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 3 d'octubre de 2016

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226