Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Proposta de resolució de concessió definitiva de subvencions dintre de la Convocatòria Pública per a la realització de projectes d'Interès Social 2017-2018 - Mesura 2.2

5 de juliol de 2018

Una vegada examinades per la Comissió Avaluadora de Subvencions les al·legacions presentades per les entitats a la resolució provisional, la proposta de resolució de concessió definitiva de subvencions de la Convocatòria Pública de l'Àrea de Benestar i Drets Socials per a la realització de projectes d'Interès Social 2017-2018 - Mesura 2.2 (extracte publicat en el BOIB núm. 14, de 30 de gener de 2018 i text complet en la BDNS - núm. 383.500).

Realitzada aquesta publicació, s'atorga un període de 10 dies a les entitats beneficiàries, especificades en aquesta proposta de resolució definitiva, per a la presentació de l'acceptació o renúncia de la subvenció concedida. Si una vegada transcorregut aquest període les entitats no presenten ni acceptació ni renúncia, la subvenció atorgada s'entén acceptada automàticament.

Les acceptacions o renúncies de les subvencions concedides definitivament es dirigiran a l'Àrea de Benestar i Drets Socials de l'Ajuntament de Palma, situada al c/Av. Gabriel Alomar, 18-1ª i s'han de presentar bé en paper a qualsevol Registre General Municipal, o bé per via telemàtica en els termes establerts a la Llei 39/2015 del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques o a través de qualsevol dels mitjans i llocs assenyalats a l'article 16 de l'esmentada llei.

Quan aquestes es presentin per via telemàtica s'adreçaran en document adjunt a la direcció de correu electrònic interessocial@palma.es, aquest document adjunt haurà d'estar signat, amb segell de l'entitat i no serà superior a 20 MB's.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 5 de juliol de 2018

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226