Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Patronat Municipal de Reallotjament i Reinserció Social. Modificacions crèdit al seu pressupost per 2017

1 de juny de 2017

El Patronat Municipal de Reallotjament i Reinserció Social informa que el Ple de l'Ajuntament de Palma, en sessió de 25 de maig de 2017, va acordar dues modificacions de crèdit relatives al seu pressupost per a l'any 2017, publicades en el BOIB núm. 67, d'1 de juny de 2017.

Se adjunten els documents de les dues publicacions en el BOIB, relatives a aquestes modificacions de crèdit, als efectes de la seva exposició pública durant el termini de quinze dies hàbils. En el cas que no es presentessin reclamacions en contra, s'entendrà aprovat definitivament.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 1 de juny de 2017

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226