Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Publicades les bases per a un concurs de fotografia i un concurs de microrelats per a l'any 2017

10 de novembre de 2017

L'Ajuntament de Palma, en el marc del programa d'activitats realitzades amb motiu del dia 25N per a la No Violència contra les dones corresponent a l'any 2017, organitzat per la Regidoria d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, convoca dos concursos amb la finalitat de promoure la participació de la ciutadania jove.

Publicades al registre de subvencions, les bases per a un concurs de fotografia i un concurs de microrelats per a l'any 2017.

Data darrera modificació: 10 de novembre de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226