Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

El Casal Solleric acollirà el mes d'abril de 2017 l'exposició "Toni Catany. D'anada i tornada"

28 de desembre de 2016

El patronat de la Fundació Palma Espai d'Art ha donat el vistiplau avui a la plaça de director/directora de Creació Artística de l'entitat

S'ha aprovat la convocatòria per a iniciar l'activitat a Ses Voltes com a centre de projectes artístics autogestionats

Palma, 28 de desembre de 2016.- El Patronat de la Fundació Palma Espai d'Art ha aprovat avui programar el proper mes d'abril l'exposició "Toni Catany. D'anada i tornada". A més, també s'ha donat el vistiplau a la convocatòria de la plaça de director/directora de Creació Artística de l'entitat. Un cop que es publiqui la convocatòria al BOIB els aspirants disposaran de 20 dies per a presentar la seva sol·licitud. Un altre dels punts que s'han acordat és la convocatòria de propostes per a la programació d'activitats i residències d'artistes al CAC Ses Voltes, que es desenvoluparan entre febrer i abril de 2017, la qual cosa permetrà iniciar l'activitat a Ses Voltes com a centre de projectes autogestionats.

"Toni Catany. D'anada i tornada" ha estat comissariada per Alain D'Hooghe i Antoni Garau, vicepresident i director de la Fundació Toni Catany respectivament, i tots dos col·laboradors estrets i amics personals del fotògraf. La mostra, produïda per la Fundació Catalunya La Pedrera, té un caràcter retrospectiu i, a més, vol revelar un Catany força diferent de com se'l coneix i del record que s'acostuma a tenir del seu treball. L'exposició compta amb unes 150 fotografies, el 70% de les quals són inèdites. Vol fer una revisió del treball de Catany amb una mirada transversal que entrecreua cronologies i geografies (des de la seva Mediterrània al Carib o l'Índia), posant un èmfasi especial en les fotografies realitzades en la seva darrera etapa, fins el 2013.

El Patronat també ha aprovat el pressupost per al 2017 i l'inici dels tràmits per reconvertir la Fundació en una altra entitat que garantirà la professionalitat, la pluralitat i la participació en la presa de decisions. A més, també s'ha donat el vistiplau al pla d'actuació per al 2017 a l'espera del nou director de creació artística, que acabarà de conformar la programació.

Data darrera modificació: 29 de desembre de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226