Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Presentació del nou tríptic sobre l'Ordenança Reguladora de l'Ús Cívic dels Espais Públics

4 de juliol de 2016

Es repartiran entre les associacions d'hotelers, empreses d'oci nocturn i entitats veïnals

L'incompliment de l'ordenança pot comportar sancions que van dels 1.500 als 3.000 euros

Palma, 4 de juliol de 2016.- La regidora de l'Àrea de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, ha presentat aquest matí els nous tríptics per informar a turistes i residents sobre l'Ordenança reguladora de l'ús cívic dels espais urbans.

Sota el lema de "Palma, una ciutat per conviure-hi", aquest fulletons volen palesar el compromís de l'Ajuntament de Palma a garantir al màxim el respecte al dret al descans i a la convivència de les ciutadanes i ciutadans del municipi i els seu visitants. S'han redactat en quatre idiomes, castellà, anglès, castellà i alemany i es distribuiran entre associacions hoteleres, empreses d'oci nocturn i entitats veïnals.

Pastor ha insistit a destacar l'esforç de la Policia Local per fer complir aquesta norma, sobretot a les zones d'especial protecció. Durant aquesta setmana s'enllestirà la senyalització d'aquestes zones -El Jonquet, Son Armadans, Gomila i el Terreno); mentre que la senyalització de la Platja de Palma, gairebé ha acabat.

Les conductes que es pretenen eradicar són, fonamentalment, el botellot, així com les excursions etíliques, per així millorar el descans dels veïns i la convivència i ús dels espais públics.

Aquest cap de setmana l'actuació policial s'ha mantingut a la zona de Platja de Palma, si bé, al seu torn s'ha realitzat un control més exhaustiu en la barriada del Jonquet, dins de l'objectiu d'eradicar el botellot.

Una vegada senyalitzades les zones d'especial protecció, les sancions per la concentració no autoritzada de persones, o per ocasionar molèsties al veïnat, poden oscil·lar entre els 1500 i els 3000 euros.

Descàrrega d'arxius

Documents

Data darrera modificació: 5 de juliol de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226