Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Palma de Primavera amplia horitzons més enllà dels patis

16 de maig de 2016

El cicle, que es durà a terme del 21 de maig fins el 17 de juny, inclourà 20 actuacions gratuïtes a patis i altres espais emblemàtics de Palma

S'incorporen nous escenaris, s'augmenten les actuacions i la Simfònica oferirà un concert al Born amb M. del Mar Bonet el 10 de juny

Perelló: "Enguany hem volgut sortir del centre i acostar-nos a les barriades, creim que la cultura ha d'arribar a tothom"

Palma, 16 de maig de 2016.- Més concerts, més dies i més espais disseminats per diferents punts de la ciutat. Aquestes són les principals característiques del Palma de Primavera, un cicle que recull el testimoni dels concerts als patis del Corpus i que incorpora noves actuacions i noves propostes a espais emblemàtics de Palma. En total, del 21 de maig al 17 de juny se celebraran 14 concerts gratuïts a diferents indrets més altres 6 de la Banda Municipal de Música. En total, 20 actuacions per a omplir de música la primavera.

"Enguany hem volgut sortir del centre i acostar-nos a les barriades, creim que la cultura ha d'arribar a tothom", ha explicat el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Miquel Perelló. Els concerts que se celebrin a recintes tancats aniran amb invitació, mentre que per a aquells que es facin a espais oberts no serà necessària i l'entrada serà lliure fins a completar la cabuda. La proposta més destacada és el concert que l'Orquestra Simfònica de les Balears oferirà juntament amb Maria del Mar Bonet el 10 de juny al Born.

Els nous espais que s'incorporen al cicle són la Catedral, els jardins de Natzaret, el passeig del Born i el teatre Mar i Terra, a més del pati del casal de barri de Can Alonso i el parc de les Fonts. Repeteixen o es reincorporen els patis de Can Oms, el Casal Solleric, l'Estudi General Lul·lià, el centre d'Història i Cultura Militar de les Balears, la Misericòrdia, l'Audiència Provincial, el Palau March, el Museu de Mallorca i els jardins del Centre de Cultura Sa Nostra.


Programació
Les actuacions que es duran a terme són les següents:

21 de maig
Pati de Can Oms: Núria Graham presentarà In the cave. A les 20 hores.
Catedral: l'Orquestra Simfònica del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca interpretarà el Rèquiem de Berlioz. Els acompanyaran els Cors Joves del Teatre Principal, el Cor Jove de Sant Josep de Palma, Pro Música Chorus de Sóller i l'Orfeó L'Harpa d'Inca. A les 20.30 hores.
27 de maig
Teatre Mar i Terra: col·loqui i concert homenatge a Joan Coll Company a càrrec de Guillem Noguera i Toni Perelló. A les 19 hores.
29 de maig
Pati del Casal Solleric: Tobias Koch interpretarà peces per a pianino del període romàntic del segle XIX. A les 20 hores.
30 de maig
Pati de l'Estudi General Lul·lià: Lydie Solomon tocarà obres per a pianino del període romàntic europeu i cubà del segle XIX. A les 21 hores.
2 de juny
Pati del Centre d'Història i Cultura Militar de les Balears: l'actor Rodo Gener, la soprano Marga Rodríguez i els pianistes M. Victòria Cortès i Francesc Blanco interpretaran Les músiques de Shakespeare per a recordar els 400 anys de la mort de l'escriptor. 21 hores.
3 de juny
Jardins de Natzaret: Palma Gospel Singers estrenaran aquest espai. A les 20.30 hores.
Pati de la Misericòrdia: la Banda Municipal de Música oferirà un concert amb peces que tenen a veure amb la dansa. A les 21 hores.
4 de juny
Pati de l'Audiència Provincial: Acadèmia 1830 interpretarà peces dels autors mallorquins Bujosa, Aguiló i Leon. A les 20 hores.
9 de juny
Palau March: Percussí o no + Cumie tocaran a les 21 hores.
10 de juny
Passeig del Born: l'Orquestra Simfònica de les Balears i M. del Mar Bonet oferiran el concert Viu la Simfònica!. A les 20 hores.
11 de juny:
Jardins de Natzaret: la Jove Orquestra de les Illes Balears actuarà a les 20 hores.
16 de juny
Jardins del Centre de Cultura Sa Nostra: concert de Flamenc de Bon Temps amb Manuel Carmona, Jordi Tugores i José Llorach. A les 21 hores.
17 de juny
Museu de Mallorca: la Coral Juvenil de Joventuts Musicals tancarà el cicle a les 21 hores.

A més d'aquestes 14 actuacions, s'han inclòs dins Palma de Primavera els concerts al carrer de la Banda Municipal de Palma, que tocaran per primera vegada al pati del casal de barri de Can Alonso (26 de maig) i al parc de les Fonts (7 de juny). També actuaran a la plaça Major (24 i 31 de maig i 14 de juny) i al parc de les Estacions (16 de juny).

Data darrera modificació: 17 de maig de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226