Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

El batle insta els hotelers de la Platja de Palma a anar de la mà contra el turisme de borratxera

10 de maig de 2016

Ajuntament i Govern es reuneixen amb els representants de l'associació hotelera de la zona per a analitzar la situació

Palma, 11 de maig de 2016.- El batle de Palma, José Hila, i el vicepresident del Govern, Biel Barceló, es reuniren ahir dimarts amb representants de l'Associació Hotelera de la Platja de Palma, encapçalats pel seu president, Francisco Marín. L'objectiu de la trobada era analitzar la situació de la zona, les mesures que s'han pres contra les excursions etíliques i el turisme de borratxera, explicar el dispositiu de la Policia Local per a l'estiu i prendre nota de les principals demandes del sector.

A la reunió també hi foren presents els regidors de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, de Sanitat i Consum, Antònia Martín, i dels districtes Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Llorenç Carrió, a més de la directora general de Turisme del Govern, Pilar Carbonell.

El batle instà els hotelers a anar de la mà contra el turisme de borratxera, "pel bé de la Platja de Palma, dels residents i dels turistes", i recordà que a partir del 23 de maig, un total de 136 agents començaran a patrullar les zones turístiques del municipi, en el marc de la campanya d'estiu SETUR 2016. Hila recordà també que en un parell de setmanes es començaran a aplicar les sancions de l'ordenança anti "botellón" a les zones d'especial protecció (Platja de Palma, el Jonquet, passeig Marítim, Gomila i Son Armadans), amb multes que oscil·len entre els 1.500 i 3.000 euros.

Pel seu costat, el vicepresident del Govern i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, informà que ha començat a inspeccionar els establiments que promouen les excursions etíliques i que les sancions per aquest motiu poden arribar als 40.000 euros.

Data darrera modificació: 12 de maig de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226