Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

El Palau de Congressos es licitarà per 15 anys i 1,6 milions d'euros anuals

9 de maig de 2016

El Consell d'Administració aprovarà dijous el plec de condicions per a treure a concurs la gestió d'aquesta infraestructura pública

Palma, 9 de maig de 2016.- El batle de Palma, José Hila, i el vicepresident del Govern i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, han comunicat avui que la gestió del Palau de Congressos és licitarà per un termini de 15 anys, prorrogables tres més, i per un lloguer anual d'1,585 milions d'euros. El Consell d'Administració del Palau aprovarà aquest dijous el plec de condicions del concurs de gestió d'aquesta infraestructura pública.

Hila i Barceló han visitat avui migdia el Palau de Congressos, acompanyats de les regidores de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, i de Sanitat i Consum, Antònia Martín, a més del gerent del Palau, Alfonso Meaurio, el secretari general de la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme, Josep Mayol, i el coordinador general de l'Àrea de Turisme, Comerç i Treball, Francisco Ducrós.

El batle de Palma ha recordat que el lloguer serà conjunt, hotel i palau, i que reuneix unes condicions que "són molt millors que les de l'anterior concurs". Hila ha insistit a dir que el Palau de Congressos "és una infraestructura pública, pagada amb els doblers de tots els ciutadans i que ha de començar a generar benefici a la societat com més aviat millor".

Divendres passat, el Consell d'Administració del Palau de Congressos aprovà els plecs de condicions per a la licitació del disseny i construcció de les cadires dels dos auditoris, així com per a la seguretat, un cop Acciona abandoni les obres d'aquí a un mes. "Seguim el calendari i els terminis fixats per a poder obrir a final d'any", assegurà el batle de Palma.

Per a acabar, des que s'iniciaren l'octubre passat les visites de ciutadans al Palau de Congressos de Palma, més de 2.650 persones han pogut conèixer de primera mà aquesta important infraestructura turística.

Data darrera modificació: 10 de maig de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226