Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

Cort reforça amb 136 agents la seguretat de les principals zones turístiques de Palma

3 de maig de 2016

Avui s'ha presentat el dispositiu de la Policia Local per a aquest estiu

Palma, 3 de maig de 2016.- Un total de 136 agents de la Policia Local integren el dispositiu dissenyat des de l'Àrea de Seguretat Ciutadana per a garantir la seguretat a les principals zones turístiques del municipi: Platja de Palma, centre històric, passeig Marítim i Cala Major. L'Ajuntament de Palma ha presentat avui el Pla integral de seguretat turística (SETUR) previst per a aquest estiu i que es mantindrà operatiu del 23 de maig fins al 23 d'octubre.

El batle de Palma, José Hila, la regidora de Seguretat Ciutadana i del Districte Ponent, Angélica Pastor, i el cap de la Policia Local, el major José Antonio Bravo, han donat a conèixer les principals dades del reforç policial a Palma durant l'estiu. "Ens preocupa la seguretat de la gent i no planyerem recursos en aquest, com en altres serveis públics essencials per a la ciutadania", ha dit el batle, José Hila.

Així, als 94 agents que integren el reforç durant els diferents torns de dia i de nit, s'hi sumen també els 42 agents de la Comissaria del Districte Litoral, la qual cosa aporta un total de 136 agents. "Ser una ciutat segura i un destí turístic segur ens beneficia, i és una valor afegit a l'hora d'escollir Palma com a destinació per a les vacances de milions de persones", ha reiterat el batle. A més a més, s'ha de destacar que des de fa tres setmanes, hi ha un reforç policial d'onze agents per torn a la Platja de Palma, en previsió de l'avançament de la temporada i l'arribada important de turistes.


El batle de Palma ha agraït també l'esforç dels agents i comandaments de la Policia Local per a garantir la seguretat de tots amb la seva tasca diària.

Data darrera modificació: 4 de maig de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226