Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

La Fundació Turisme anuncia els guanyadors del I concurs de Fotografia Palma 365

2 de maig de 2016

Més de 2.000 fotografies han participat en aquest projecte

Mig miler de persones han volgut sumar-se a una iniciativa que tenia com a principal objectiu aconseguir la implicació popular

Palma, 2 de maig de 2016.- La Fundació Turisme ha anunciat aquest matí els guanyadors del I Concurs Fotogràfic Palma 365.

El jurat, format pel gerent de la Fundació Turisme, Pedro Homar; els directors generals de Turisme i Comunicació de l'Ajuntament de Palma, Alfonso Meaurio i Joan Carles Palos, respectivament; el responsable de la secció de fotografia del Grup Serra, Joan Torres; la responsable de Màrqueting d'El Corte Inglés, Rosa Romagosa; el director de l'agència Mandarina Creatius, Juan Gavilán, i Ana Rosa Rivero, del Departament de Comunicació de Logitravel, ha estat l'encarregat de seleccionar entre més de 2.000 fotografies la imatge guanyadora de cadascuna de les 5 categories del concurs: Cultura, Gastronomia, Esports, Compres i una darrera temàtica anomenada "Viu Palma", així com el premi especial denominat "Palma 365".

El jurat ha tingut en compte com a criteri de valoració que les fotografies mostrassin una imatge moderna, dinàmica, alegre, viva i cosmopolita de la ciutat, que explicassin per què la capital balear és "la millor ciutat del món per a viure-hi". Per això ha primat en la seva puntuació que les imatges fossin fresques i actuals i que transmetessin sensacions o experiències capaces de motivar futurs visitants.

Els guanyadors per categories són:
1 - Compres. Mario Eduardo.
2 - Cultura. Pablo Sabater Planelles.
3 - Esports. Rafel Balaguer Prunés.
4 - Gastronomia. Miguel Llull Rubert.
5 - Viu Palma!! Jose Manuel Álvarez Simó.

I el guanyador absolut del concurs és: Pablo Sabater Planelles.

El I Concurs de Fotografia Palma 365, que es va presentar el passat 15 de febrer, ha finalitzat amb un gran èxit de participació, en què residents i visitants han volgut sumar-se a una iniciativa que tenia com a principal objectiu aconseguir la implicació popular.

El funcionament per a poder-hi participar era molt senzill: el primer pas era accedir a www.palma365.es, un web creat exclusivament per al concurs i que estava dissenyat per a participar des de qualsevol tipus de dispositiu mòbil.

El projecte ha comptat amb el patrocini de: Air Europa, Bus Turístic, El Corte Inglés, Grup Serra, Iberostar, Insel Radio, Logitravel, Malla i Sixt. Sense el seu suport i col·laboració, aquesta iniciativa no hauria estat possible.

Data darrera modificació: 24 de maig de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226