Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Cort combatrà el turisme de borratxera

30 d'abril de 2016

Palma, 30 d'abril de 2016.- El batle de Palma, José Hila, i el vicepresident del Govern i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, han visitat aquest matí la Platja de Palma i s'han reunit amb els representants de les associacions de veïns de la zona per a analitzar l'inici de la temporada turística.

Tant Hila com Barceló han volgut manifestar la seva voluntat d'atacar per tots els fronts el turisme de borratxera i les excursions etíliques programades a la zona. "Serem intransigents amb les persones i empreses que no respectin les ordenances municipals i alterin la pau i l'ordre públic", ha dit el batle de Palma, qui ha afegit també que "serem contundents per respecte als veïns i als turistes que ens visiten, i per a preservar la imatge de la Platja de Palma".

Per a aquest cap de setmana la Policia Local ha preparat un dispositiu especial en previsió d'alguns esdeveniments programats a la Platja de Palma.

A la trobada hi han assistit també el director de l'Agència de Turisme Balear, Pere Muñoz, la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, i el regidor dels districtes Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Llorenç Carrió, a més del cap de la Policia Local de Palma, el major Bravo, i representants de les associacions veïnals.

Data darrera modificació: 24 de maig de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226