Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Neus Truyol presenta el programa "ECOBARRIS" a les associacions veïnals i entitats ciutadanes

26 d'abril de 2016

Des de l'Àrea d'Ecologia i EMAYA s'ofereixen activitats educatives i de dinamització del barri relacionades amb els residus, la neteja, l'aigua i el benestar animal

Palma, 26 d'abril de 2016.- Neus Truyol es reuní ahir vespre amb més de 50 persones representants de les associacions veïnals de Palma i de diverses entitats ciutadanes (Amics de la Terra, Deixalles, GOB...) per a presentar el programa ECOBARRIS, sobre accions de medi ambient i sostenibilitat als barris i pobles de Palma.

En la seva presentació, Neus Truyol exposà que "estam impulsant diversos canvis a la nostra ciutat relacionats amb la gestió dels residus, la neteja, l'aigua, els espais verds, el benestar animal, etc. Aquests canvis i moltes de les accions que volem dur a terme per a millorar el medi ambient i la gestió dels recursos naturals a la nostra ciutat requereixen la implicació de tots i totes". Per això es va oferir a les associacions la possibilitat de sol·licitar tot un seguit d'activitats educatives, de formació, sensibilització i dinamització del barri, com xerrades, tallers, visites a les instal·lacions de gestió d'aigua i de residus, publicacions divulgatives, etc. Les depuradores, els embassaments, les fonts, la potabilitzadora... estan oberts a les visites de grups de les associacions. Així mateix, les entitats que s'impliquin en el programa tindran l'oportunitat de visitar el Parc Nacional de Cabrera.

El programa Ecobarris no és un programa tancat, sinó que es demanà a les associacions idees, suggeriments i propostes per a poder oferir allò que realment necessita la ciutadania i li interessa.

"La nostra voluntat és fer feina conjuntament amb la ciutadania i, molt especialment, amb les associacions que la representen. Per aquest motiu us presentam un seguit d'accions en favor de la sostenibilitat i la qualitat de l'espai urbà per a realitzar als vostres barris. Així mateix també volem escoltar les vostres inquietuds i idees. Tenim l'objectiu de definir conjuntament línies d'actuació, així com propostes concretes d'accions de divulgació i educació social per tal d'implicar tota la població en la millora de l'entorn i la sostenibilitat", va exposar Neus Truyol a la trobada d'ahir.

Al llarg de la reunió els assistents varen tenir l'oportunitat de manifestar la seva preocupació per la problemàtica del seu barri, varen transmetre queixes i propostes que es varen escoltar i recollir.

Data darrera modificació: 27 d'abril de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226