Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inicio -> El Ayuntamiento -> El Alcalde -> Actualidad

Palma es suma al Mallorca LGTB Chorus Festival

8 de abril de 2016

L'Ajuntament col·labora amb la segona edició del certamen, que es celebrarà del 5 al 7 de maig a Palma, Andratx i Alcúdia

Ses Voltes i el Castell de Bellver acolliran la inauguració i la clausura del festival, que comptarà amb quatre formacions

Hila: "És una oportunitat més per donar visibilitat al col·lectiu LGTB i per lluitar per la igualtat"

Palma, 8 d'abril de 2016.- L'Ajuntament de Palma col·laborarà en la segona edició del Mallorca LGTB Chorus Festival, que es durà a terme del 5 al 7 de maig. Durant aquests dies, es celebraran diferents concerts a Palma, Alcúdia i Andratx , tant gratuïts com de pagament. Els ajuntaments d'Alcúdia i d'Andratx també hi participen.

Per al batle de Palma, Jose Hila, el festival "és una oportunitat més per donar visibilitat al col·lectiu LGTB i per lluitar per la igualtat". A més, servirà per posar "Mallorca al mapa i atreure turisme LGTB, un col·lectiu que ens interessa com a ciutat", en paraules del batle.

FormacionsEl Mallorca LGTB Chorus Festival és un festival de cors gais que segueix el camí obert a altres països per donar a conèixer la riquesa cultural de cada país i per treballar cap a la normalització i la inclusió social del col·lectiu LGTB. Enguany, hi participaran Barberfellas (Londres), Barcelona Rainbow Singers (Barcelona) i Die Schrillmänner (Alemanya), a més dels organitzadors, el Mallorca Gay's Men Chorus.

La inauguració del certamen es farà el 5 de maig a ses Voltes, on Barberfellas, Die Schrillmänner i el Mallorca Gay's Men Chorus oferiran un concert gratuït. Després, el 6 de maig Barberfellas i Die Schrillmänner actuaran al Castell de Son Mas d'Andratx i Barcelona Rainbow Singers i Mallorca Gay's Men Chorus, a l'Auditori d'Alcúdia.

La clausura es durà a terme el 7 de maig a Palma. Les tres formacions convidades oferiran tres breus actuacions a diferents places de Ciutat. En concret, Barberfellas tocaran a la plaça Chopin per després partir cap a la plaça de la Porta Pintada, on tocaran Barcelona Rainbow Singers per, per últim, trobar-se amb Die Schrillmänner a Marquès del Palmer.

Fecha última modificación: 8 de Abril de 2016

¿Te ha sido útil esta página?

© Ajuntament de Palma Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Teléfono: 971225900 - 630308226