Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

Inauguració de l'exposició "Siempre adelante, mujeres deportistas"

21 de març de 2016

Les imatges expliquen les històries que hi ha darrere els triomfs, i ens acosten a grans dones esportistes del nostre país

Palma, 21 de març de 2016.- El batle de Palma, José Hila, ha inaugurat avui horabaixa l'exposició "Siempre adelante, mujeres deportistas" al Caixaforum Palma. A l'acte hi han assistit també la tinenta de batle d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Palma, Susanna Moll, el director general d'Esports, Sergio Rodríguez, la directora insular d'Igualtat del Consell de Mallorca, Nina Parrón, i la directora de Caixaforum Palma, entitat que cedeix l'espai per a l'exposició, Margarita Pérez-Villegas.

L'exposició, que romandrà oberta fins al 8 d'abril, pretén fer visibles les dones en l'àmbit esportiu, i recull molts dels triomfs de les grans esportistes espanyoles aconseguits des de 1990 fins a 2013. Les imatges parlen de passió, obstinació, treball, solidaritat... i ens acosten a 69 esportistes d'alt nivell a diferents àmbits: esportistes olímpiques, paralímpiques, d'esports minoritaris o fins i tot d'esports que no preveuen la competició.

L'acte ha comptat amb el suport de quatre grans campiones de diferents disciplines: Esther Morales, medallista paralímpica de natació, Marta Lliteras, campiona d'Europa de rugbi XV, Sheila Basaseraya, campiona de crossfit, i Pakita Ruíz, campiona d'Espanya de velocitat de motociclisme. Hi han assistit també representants de diferents federacions, la delegada de la comissió femenina de la Federació Balear de Motociclisme, Gema del Valle, el president de la Federació de Rugbi, Carlos Castellanos, i el president de Salvament i Socorrisme, Carlos de España.

L'Institut de la Dona i per a la Igualtat d'Oportunitats i la Secretaria d'Estat de Serveis Socials i Igualtat del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat han cedit aquesta exposició a l'Institut Municipal de l'Esport per a fer visible l'esport femení amb un homenatge que s'inclou dins el programa PalmaDona.

Data darrera modificació: 22 de març de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226