Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

El batle José Hila és a Berlín per a promoure Palma com a destinació de turisme actiu tot l'any

8 de març de 2016

Una representació de l'Ajuntament de Palma participa a la fira turística ITB
El mercat alemany registrà un increment del 10,4% en temporada baixa el 2015
El batle de Palma es reunirà amb representants del sector turístic per a transmetre un missatge de 'normalitat i seguretat' a la Platja de Palma

Palma, 8 de març de 2016.- El batle de Palma, José Hila, acompanyat per la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, el coordinador general de l'àrea, Francisco Ducrós, i el gerent de la Fundació Turisme, Pedro Homar, ha viatjat avui a la capital alemanya per a promoure Palma a la ITB de Berlín. Es tracta de la fira internacional de turisme més destacada del mercat alemany, que comença aquest dimecres i finalitzarà el diumenge 13.
Durant dos dies, el grup de treball, encapçalat per José Hila, té previst mantenir reunions amb diferents mitjans especialitzats del mercat alemany amb l'objectiu de presentar els nous productes de què disposa Palma i de promocionar la destinació en temporada mitjana-baixa.
Aquest dimecres se celebra el dia de Balears a la ITB. Durant el matí, està prevista la presentació de Palma com a destinació de turisme actiu tot l'any. L'Ajuntament de Palma, mitjançant la Fundació Turisme 365, dóna suport a totes aquelles competicions i esdeveniments esportius de caràcter internacional que permetin la consolidació de la capital mallorquina com a destinació de referència.
L'alemany és el mercat emissor més important amb destinació a Palma. El 2015 va registrar un increment d'un 10,40% en temporada baixa, respecte de l'any anterior (segons dades oferides per l'IBESTAT).
El batle aprofitarà la seva estada a Berlín per a traslladar de primera mà als agents turístics alemanys un missatge de 'normalitat i seguretat' sobre la Platja de Palma. Després que el TSJIB declaràs nul·la l'Ordenança cívica, les diverses administracions fan feina de manera coordinada per a garantir la convivència a tot el municipi. Precisament, una Junta de Govern extraordinària ha aprovat aquest dimarts la declaració de zones d'especial intervenció en determinats punts de la Platja de Palma, Can Pastilla, el Jonquet, passeig Marítim, Son Armadams, Gomila i el Terreno. Aquesta iniciativa per al control del 'botellón' preveu sancions de fins a 3.000 euros pel consum d'alcohol a la via pública i la prohibició de la venda de begudes alcohòliques des de mitjanit fins a les 8 del matí.

Data darrera modificació: 14 de març de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226