Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

Batle i regidors de Cort visiten la barriada del Pil·larí

3 de març de 2016

Amb aquesta ja són vint les visites realitzades pel batle i membres de l'equip de govern a pobles i barriades de Palma

Palma, 3 de març de 2016.- El batle de Palma, José Hila, ha visitat aquest dimecres el barri del Pil·larí, on l'Ajuntament executa les obres d'unes noves pistes esportives. També hi han assistit el regidor de districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Llorenç Carrió, a més de les regidores de Sanitat i Consum, Antònia Martín, i la d'Educació i Esports, Susanna Moll, i el gerent de l'EMT, Mateu Marcús.
Durant el recorregut, el batle i regidors han estat acompanyats per membres de l'Associació de Veïns del Pil·larí, de qui han rebut explicacions de primera mà sobre les necessitats del barri. Entre les reivindicacions més importants d'aquest barri de Ciutat es troben la construcció d'un casal de barri, la reforma del centre de salut, la millora de les voravies o la millora del recorregut de la línia 31 de l'EMT (Porta de Sant Antoni-Son Llàtzer-Sant Jordi). També han visitat el centre de Gent Gran del barri.
L'Associació de Veïns del Pil·larí ha convidat el batle i regidors a la II Fira del Llonguet, que se celebrarà el pròxim 24 d'abril.

Vint visites en nou mesos. El batle de Palma, José Hila, ha recordat que, amb aquesta, ja són vint les visites de barri que ha fet ell en companyia d'altres membres de l'equip de govern municipal. Uns recorreguts urbans que es repeteixen cada dimecres i que permeten mantenir un contacte directe amb els veïns, comerciants i associacions, els quals donen vida i estructuren l'activitat social i econòmica de cada barri o poble de Palma. "I ho feim perquè aquest és el nostre compromís; perquè som el govern de la gent i que pensa en Palma", ha dit el batle.

Galeria multimedia

Imatges

Batle i regidors de Cort visiten la barriada d'El Pil·larí2

Data darrera modificació: 14 de març de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226