Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

Els batles de Palma i Inca acorden millorar les condicions dels inquers en el servei de l'EMT

23 de febrer de 2016

Hila i Moreno s'han reunit avui per a tractar diversos temes de serveis als ciutadans

Virgilio Moreno ha sol·licitat assessorament a l'Oficina Antidesnonament per a crear-ne una de similar a Inca

Palma, 23 de febrer de 2016.- El batle de Palma, José Hila, s'ha reunit avui a l'Ajuntament amb el batle d'Inca, Virgilio Moreno. A la trobada també hi ha estat present el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, Joan Ferrer.

Durant la reunió s'ha acordat redactar i firmar un nou conveni entre Palma i Inca pel qual es milloraran les condicions dels ciutadans d'Inca en relació a l'ús de servei de transport de l'EMT, amb l'objectiu que es millorin les condicions actuals per als veïns d'Inca. Actualment hi ha un conveni vigent pel qual els inquers poden gaudir d'alguns descomptes en el servei d'autobús municipal de Palma.

A la trobada també s'ha avançat la possibilitat d'establir punts de recàrrega de targetes ciutadanes a Inca i que l'Ajuntament d'Inca pugui imprimir aquestes targetes.

Per altra banda, el batle d'Inca, Virgilio Moreno, ha sol·licitat assessorament a l'Oficina Antidesnonament de Palma amb l'objectiu de crear-ne una de similar a Inca.

Ambdós batles han acordat mantenir reunions periòdiques a partir d'ara amb l'objectiu de millorar progressivament els serveis als ciutadans.

Data darrera modificació: 14 de març de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226