Catalā | Espaņol | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

La Regidoria de Sanitat i Consum crea la plaįa de cap de departament, que serā ocupat per un/a funcionari/nāria

10 de febrer de 2016

Palma, 9 de febrer de 2016.- La Regidoria de Sanitat i Consum ha creat la plaįa de cap de departament per a millorar el servei als ciutadans i el dia a dia de l'Ārea. Aquest lloc es cobrirā via promociķ interna amb un funcionari o funcionāria, ja present a l'Ajuntament, que compleixi uns requisits mínims que ja s'han presentat a la Mesa de Personal. Entre el personal de l'Ajuntament que opti a la plaįa es cobrirā la vacant amb el funcionari o funcionāria que es jutgi més adient, tal com succeeix de forma habitual a totes les regidories.

Així Sanitat i Consum passarā a tenir la mateixa estructura orgānica que la resta de regidories de l'Ajuntament, totes les quals compten també amb un cap de departament.

Fins ara, aquest lloc estava ocupat pel cap de departament de Sanitat i Medi Ambient, i estava adscrit a la Regidoria de Medi Ambient. Amb la distribuciķ de competčncies entre les dues regidories, es crea aquesta plaįa que servirā per a millorar la gestiķ diāria de l'Ārea de Sanitat. Aquest lloc es troba actualment vacant després de la jubilaciķ de Rosa Llinās, que ocupava el cārrec de cap de departament de Sanitat i Medi Ambient. Aixō ha obligat que transitōriament els expedients tramitats per la regidoria hagin hagut de ser firmats pel secretari municipal.

No es tracta, per tant, d'un cārrec de confianįa, ni duplica cap funciķ.

Data darrera modificaciķ: 11 de febrer de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pāgina?
Seu Electrōnica
Certificat de residčncia per a viatges Portal de Transparčncia Solˇlicitud Cita prčvia El Batle Serveis atenciķ violčncia de gčnere Accessibilitat Oficines d'Atenciķ a la Ciutadania - 010 Projectes cofinanįats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaį s'obrirā en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrōnica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informaciķ que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaį s'obrirā en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaįa de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telčfon: 971225900 - 630308226