Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'equip de govern es fixa l'accessibilitat com un principi bàsic del seu mandat

9 de novembre de 2015

El batle i regidors de l'equip de govern han realitzat avui el curs d'Introducció a l'accessibilitat i la discapacitat.


Palma, 9 de novembre de 2015.- El batle, José Hila, i regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament han realitzat avui el curs d'Introducció a l'accessibilitat i la discapacitat, organitzat per l'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat, i dirigit a personal amb responsabilitat política a l'Ajuntament. Coordinadors i directors generals, assessors de districte i gerents d'empreses municipals ja varen realitzar el curs el passat mes d'octubre i avui ha estat el torn del batle i regidors.

Amb aquest curs es vol sensibilitzar i conscienciar les persones que gestionen les àrees de govern de la importància d'establir línies d'acció encaminades a fer de Palma una ciutat accessible. L'equip de govern va establir, entre els seus objectius, que l'accessibilitat fos un principi bàsic del consistori i, per tant, un eix d'acció a desenvolupar per tot l'equip de govern.

Els cursos han estat impartits per José Luis Ortego, tècnic de l'Oficina de la UIB de suport a persones amb necessitats especials, i José Chito, tècnic en matèria d'accessibilitat de l'Ajuntament, que han donat a conèixer les característiques principals i les necessitats especials dels diferents col·lectius de persones amb discapacitat.

Es vol així millorar les actituds comunicatives i de presa de decisions dins l'àmbit municipal i personal en relació a la discapacitat i conscienciar sobre les situacions o actuacions que puguin minvar les oportunitats de realització d'activitats o participació social al lloc de treball.

Una vegada realitzat el curs es crearà una taula de treball amb representació de totes les àrees per a impulsar línies d'acció clares en matèria d'accessibilitat universal. De tota la feina que sorgeixi d'aquesta taula de treball es consensuaran les diferents línies d'acció amb l'actual Taula d'Accessibilitat de Palma, de perfil tècnic, i on estan representades totes les entitats socials que treballen per a l'accessibilitat.

Data darrera modificació: 11 de novembre de 2015

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226