Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

El batle de Palma rep a l'Ajuntament els participants del Fòrum Anual de l'Associació Mundial per a la Formació en Hospitalitat i Turisme

9 d'octubre de 2015

El batle de Palma, José Hila, ha rebut avui al Saló de Sessions de l'Ajuntament els participants al 19è Fòrum Anual de l'Associació Mundial per a la Formació en Hospitalitat i Turisme ( AMFORHT) procedents de 20 països i encapçalats pel seu president, Philippe François. A l'acte també ha assistit la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover.

L'Escola Universitària de Turisme Felipe Moreno i l'Associació Nacional d'Escoles de Turisme han organitzat aquest congrés mundial que dóna cita a experts de la indústria turística, professionals del turisme i representants de les escoles del sector.

El batle els ha assegurat que "en aquest món canviant, la innovació és un repte continu al qual ha de fer front el sector turístic" i ha explicat que "per a l'Ajuntament de Palma, el Turisme és un sector fonamental. El nostre objectiu és potenciar tots els atractius de la ciutat, allargar la temporada turística i generar ocupació de qualitat". Sobre la formació, Hila ha destacat que " és fonamental per avançar cap a una oferta turística de prestigi, i constitueix la millor garantia per al futur".

Data darrera modificació: 9 d'octubre de 2015

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226