Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

José Hila destaca "la importància de comptar amb una bona connectivitat aèria des de Son Sant Joan, especialment en temporada baixa"

5 d'octubre de 2015

El batle es reuneix amb la directora general d'Air Europa, María José Hidalgo

Palma, 5 d'octubre de 2015.- El batle de Palma, José Hila, s'ha reunit avui amb la directora general d'Air Europa, Maria José Hidalgo, a l'Ajuntament de Palma. Durant la trobada, el batle ha destacat la importància que té per als ciutadans de Palma "comptar amb una bona connectivitat aèria des de Son Sant Joan, especialment en temporada baixa", tant per a afavorir la mobilitat dels mateixos residents, com per a impulsar l'afluència de visitants més enllà dels mesos d'estiu, amb l'objectiu d'allargar al màxim la temporada turística.

A la reunió, que ha servit com a primera presa de contacte, també hi han estat presents la regidora de Turisme, Comerç i Treball de l'Ajuntament de Palma, Joana Maria Adrover, i Álvaro Middelmann, assessor del president de Globalia.

Air Europa és una de les empreses del sector turístic que formen part com a patrons de la Fundació de Turisme Palma de Mallorca 365.

Data darrera modificació: 7 d'octubre de 2015

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226