Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Canviar un cotxe per un espai públic temporal

18 de setembre de 2015

Els alumes de segon de primària del CEIP Aina Moll hantransformat la plaça del Carme dintre de la Setmana de la Mobilitat

Vuit entitats i l'Ajuntament s'han sumat al Park(ing) Dayi han intervingut  diferents llocs de laciutat

Palma, 18 de setembre.- "Com t'agradaria que fos una plaça de la tevaciutat?" Aquesta és la pregunta que des de l'àrea de Mobilitat de l'Ajuntamenthan traslladat a un grup d'alumnes de segon de Primària del CEIP Aina Molldintre de la programació de la Setmana de la Mobilitat. Avui, el consistori ha volgut celebrar el Park(ing) Day, unainiciativa que proposa transformar per un dia unes places d'aparcament enespais públics temporals i a la qual s'han sumat vuit entitats de Palma.

D'aquesta manera, els infants han 'ocupat' la plaça del Carme. "Onhabitualment hi veiem un cotxe, veiem uns nins que estan desenvolupant unaactivitat educativa i lúdica", ha explicat el regidor de Mobilitat, JoanFerrer. Allò que es pretén amb activitats com el Park(ing) Day és "començar afer una conscienciació". "Als infants se'ls ha donat l'oportunitat de serurbanistes per un dia. I probablement a la seva idea de plaça ideal no hi hauràcap cotxe".

Altres entitats

Les entitats que han participat en la iniciativa han estat Amics de la Terra, Escola d'Art iSuperior de Disseny Illes Balears, Biciutat, Associació Naturalment, Associacióde Veïns Aires-Arxiduc, Som Moviment Ecotxe i tres Espais Jove de l'àrea deJoventut de la Regidoriad'Igualtat i Drets Cívics.

Horabaixa

La Setmana de la Mobilitatcontinua avui horabaixa amb una trobada i exhibició de ball en línia al carrerde Costa i Llobera, una bicicletada nocturna i la projecció de la pel·lícula"La bicicleta de Pekín" al Teatre Mar i Terra.

Galeria multimedia

Imatges

20150918_Canviar un cotxe per un espai públic temporal_2 20150918_Canviar un cotxe per un espai públic temporal_3 20150918_Canviar un cotxe per un espai públic temporal_4

Data darrera modificació: 22 de setembre de 2015

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226