Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

El batle de Palma amplia els horaris de reunions amb els ciutadans per poder atendre totes les peticions

25 d'agost de 2015

A través del telèfon 971 225921 o el mail batlia@palma.es, la ciutadania pot demanar cita amb elbatle, que ja ha mantingut un total de 25 reunions

José Hila: "Estic molt satisfet de tenir l'oportunitat d'ajudar als veïns si éspossible i d'estar informat del que passa a la ciutat mitjançant aquestcontacte directe"

Palma, 25 d'agostde 2015.- El batle de Palma, José Hila, està ampliant els horaris per les seves reunions directes amb els ciutadans que ho sol·liciten. Actualment, està mantenint aquestes trobades durant tots els matins dels dimarts, i es revisa laseva agenda de forma exhaustiva per poder atendre les nombroses peticions queestan arribant, al 971 225921 o el mail batlia@palma.es.

A més, a partir de la propera setmana, José Hila afegirà setmanalment una tarde completa a l'agenda d'aquestes reunions amb ciutadans particulars, que volen fer arribar al batle les seves peticions i inquietuds. El batle s'ha mostrat molt satisfet del transcurs d'aquestes trobades directes, "que me donen l'oportunitat d'ajudar als veïns en tots aquells casos en què és possible". A més, "són una molt bona manera d'estar ben informat del que passa realment a la ciutat", ha afirmat.

Fins ara, descomptant el període de vacances, José Hila ha mantingut ja un total de 25 reunions amb ciutadans, i s'està donant cita a les peticions que s'han rebut.  Precissament avui dimarts, s'ha reunit entre les 9:30h i les 14 h amb un total de 7 persones o grups que ho havien sol·licitat. Així apareix publicat a l'apartat Agenda del Batle de la web municipal.

 En general, els temes que centren aquestes reunions són la neteja i la seguretat ciutadana,"dos dels temes prioritaris per a l'equip de govern i en el que estam fent feina de forma intensa des del primer dia", ha assegurat Hila.

 A més d'aquestes trobades, Hila realitza visites de barriada durant totes les setmanes, acompanyat d'entitats ciutadanes, veïnals i de comerciants, per i poder articular millor la resposta municipal a les demandes que es plantegen. També manté periòdicament reunions amb agrupacions sectorials i tot tipus d'entitats ciutadanes.

 La resta de l'equip de govern també manté un constant contacte directe amb la ciutadania, mitjançant visites de barriades, reunions i trobades dels diferents regidors.

Data darrera modificació: 26 d'agost de 2015

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226