Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

Els nins sahrauís visiten l'Ajuntament

27 de juliol de 2015

El batle de Palma, José Hila, ha assegurat que el poble sahrauí té en l'Ajuntament "un aliat compromès" que farà "una tasca activa de col·laboració"


El batle de Palma, José Hila, i membres de la corporació municipal han rebut avui als nins saharauis del programa Vacances en Pau que organitza l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears.

El batle ha assegurat que el govern municipal "tornarà a ser solidari amb el Sàhara", un poble que "històricament ha patit l'oblit internacional". "Vull expressar el nostre ferm compromís amb vosaltres, en una tasca activa de col·laboració. Teniu en aquest Ajuntament un aliat compromès per fer-nos ressò de les vostres reivindicacions", ha afirmat Hila.

José Hila ha destacat la tasca que fan els organitzadors del programa Vacances en Pau i els voluntaris i col·laboradors que ofereixen atenció mèdica i de tot tipus que els infants sahrauís necessiten. També ha tingut unes paraules per a les famílies, a qui els ha donat les "gràcies en nom de la ciutat". "Sou canals actius de sensibilització social amb la situació dels refugiats, i això dóna mes sentit encara en aquest projecte humanitari".

El delegat sahrauí a les Illes Balears, Mohamed Mustafa Tleimidi, i la presidenta de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí, Catalina Rosselló, han agraït la "solidaritat" del Consistori "amb la causa sahrauí". "El suport constant i significatiu de l'Ajuntament ens permet alleujar el patiment del poble sahrauí als campaments de refugiats", ha dit Tleimidi.

Un total de 95 nins i nines participen en el programa Vacances en Pau a les Balears. Avui, han vingut a conèixer l'Ajuntament de Palma gairebé una trentena d'ells, aquells que passen l'estiu a Palma i a municipis dels voltants.

Data darrera modificació: 28 de juliol de 2015

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226