Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

El batle de Palma visita l'Institut Municipal de l'Esport

24 de juliol de 2015

José Hila també s'ha reunit amb el Cluster Audiovisual de les Illes Balears

El batle assegura que "les propostes en l'àmbit cultural i audiovisual poden convertir-se en un gran potencial turístic per a la nostra ciutat i generar una important ocupació i activitat econòmica"

Palma, 24 de juliol de 2015.- El batle de Palma ha acudit avui al matí les oficines de l'nstitut Municipal d'Esport (IME) dins la ronda de visites que està realitzant per les diferents àrees que integren l'Ajuntament.

José Hila s'ha reunit amb la tinent de batlia d'Educació i Esports, Susanna Moll, amb el gerent de l'IME, José María González, i amb els encarregats dels poliesportius municipals. Amb ells ha tengut oportunitat de conèixer més a fons l'estat de les instal·lacions, les seves necessitats i els projectes de futur. Després, ha fet un recorregut per les dependències per conversar els treballadors de l'IME.

Cluster Audiovisual de les Illes Balears

Durant la jornada d'avui, el batle també ha mantingut una reunió amb el Cluster Audiovisual de les Illes Balears (CLAB), durant la qual s'han tractat les propostes per a Palma en l'àmbit cultural i audiovisual.

Hila considera que iniciatives d'aquest tipus "poden convertir-se en un gran potencial turístic per a la nostra ciutat" de cara al futur. José Hila ha assegurat que l'Ajuntament vol que "Palma aprofiti tot el seu potencial cultural i patrimonial, que és molt", també des del punt de vista turístic, una activitat "amb una important capacitat de generar ocupació i activitat econòmica", ha destacat el batle.

A la reunió han estat presents el president del CLAB, Germán Traver, i la gerent d'aquesta entitat, Cristina Gómez, a més de la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover.

Data darrera modificació: 28 de juliol de 2015

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226