Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

El batle de Palma es reuneix amb els primers ciutadans

21 de juliol de 2015

Sacramento González inaugura les reunions que José Hila farà cada dimarts amb els palmesans i palmesanes que ho sol·licitin

El batle es mostra "content" de tenir l'oportunitat "d'ajudar als ciutadans"

El batle de Palma, José Hila, s'ha reunit avui al matí amb la primera ciutadana que ho ha sol·licitat, Sacramento González. Amb Sacramento González ha iniciat les reunions que cada dimarts el batle mantindrà amb els ciutadans i ciutadanes que ho demanin.

José Hila ha afirmat que la finalitat d'aquesta iniciativa és "atendre directament als ciutadans que volen veure el seu batle". "És un servei que esper que utilitzin molts ciutadans perquè volem ser accessibles i donar-los resposta". José Hila s'ha mostrat "content" de "tenir l'oportunitat" d'ajudar als palmesans i palmesanes i ha assegurat que fer-ho és "el normal".

Sacramento González es va caure fa deu mesos a una voravia de Ciutat i va posar una reclamació davant l'Ajuntament de Palma. El Consistori va obrir un expedient de responsabilitat patrimonial que encara no s'ha resolt. El batle s'ha "compromès " a "donar resposta a l'expedient".

La ciutadana ha mostrat el seu "agraïment" al batle. "Ha estat una sorpresa grata la rapidesa en què m'ha donat una cita", ha afirmat. La ciutadana, que viu entre Son Rapinya i La Vileta, ha assegurat que la possibilitat de poder xerrar amb el batle és "una iniciativa perfecta".

Fins ahir, s'havien rebut 15 telefonades i 10 correus electrònics de diferents ciutadans sol·licitant una cita amb el batle. Els palmesans i palmesanes que ho desitgin poden demanar una trobada amb el batle per tractar-hi els temes que desitgin. Ho poden fer mitjançant els telèfons 971225921//971225922 o a través del mail batlia@palma.es.

Data darrera modificació: 28 de juliol de 2015

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226