Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

El batle José Hila rep l'Associació de Majors Aturats per l'Ocupació de Balears (AMPEB)

15 de juliol de 2015

Pep Toni Valent: "Estam agraïts per la reunió. L'Ajuntament pot tenir un paper important per a donar a conèixer les problemàtiques de la gent associada a l'AMPEB"

Palma, 15 de juliol de 2015.- El batle de Palma, José Hila, s'ha reunit avui amb la directiva de l'Associació de Majors Aturats per l'Ocupació de Balears (AMPEB), que agrupa i representa persones sense feina des dels 45 anys.

Pep Toni Valent, vocal de la junta de l'AMPEB, ha valorat molt positivament la reunió, "agraïm qualsevol ajuda i col·laboració que ens puguin oferir des de l'Ajuntament per a poder donar a conèixer la nostra situació".

Des d'AMPEB han exposat les seves problemàtiques i han reclamat a empreses i empresaris que contractin majors de 45 anys, normalment amb majors càrregues familiars i dificultats per a accedir al mercat laboral, en comparació a la gent més jove.

El batle ha explicat una de les primeres mesures que s'ha posat en marxa des del consistori i que ha consistit en la contractació de 40 persones majors de 45 anys en atur de llarga durada, dins un programa del Govern Balear que finança la seva contractació. Des de l'Ajuntament també es treballa en la introducció de clàusules socials en la contractació municipal que afavoreixin la seva contractació i la dels altres col·lectius afectats per l'atur, com els joves o els aturats de llarga durada.

Elisa Carmen de Toro, vicepresidenta de l'agrupació, ha destacat el paper mediador que pot fer l'Ajuntament i "que pot ajudar donant a conèixer les necessitats del nostre col·lectiu a qualsevol reunió amb empresaris o empreses que puguin tenir des de l'Ajuntament".

La directiva d'AMPEB també ha convidat a participar en la jornada solidaria que tendrà lloc aquest pròxim dissabte al recinte de Son Fusteret, a partir de les 12.00 del migdia i fins a la mitjanit i que comptarà amb l'actuació de diversos artistes, a més de parades per a poder menjar i beure i activitats per als infants.

Data darrera modificació: 28 de juliol de 2015

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226