Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

La Revetla de Sant Sebastià 2014 augmenta el nombre de grups musicals locals i les activitats festives a un menor cost

19 de desembre de 2013

El pressupost de la Revetla és de 168.200 euros

Palma, 18 de desembre de 2013.- La tinenta de batlia de Comerç, Treball, Joventut i Participació, Esperanza Crespí, ha avançat avui el programa de festes per a la nit de la Revetla de Sant Sebastià 2014, que presenta com a novetat que les empreses promotores que s'han presentat a l'adjudicació de contractes a la diferents places de Palma havien d'oferir un gènere musical representatiu i un pressupost determinat. Aquest any destaca el notable increment de grups musicals locals i la celebració de 66 concerts. Esperanza Crespí ha explicat que la Revetla de Sant Sebastià d'enguany "compta amb un pressupost de 168.200 euros, amb 66 grups que actuaran a la plaça de Joan Carles I, plaça d'Espanya, plaça de la Reina, plaça Major, plaça de Cort, plaça de l'Olivar, plaça de la Llotja i plaça de Sant Domingo de la Calzada". L'edil ha recordat que les actuacions previstes a la plaça de Sant Francesc s'han traslladat a la plaça de la Reina per a preservar el patrimoni arquitectònic dels edificis d'aquesta plaça. A la plaça de Joan Carles I, segons ha informat la tinenta de batlia, els assistents podran gaudir de música indi i rock amb una proposta artística encapçalada pel grup musical Lagarto Amarillo. També hi actuaran els grups guanyadors dels concursos de Ratapinyada. A la plaça de la Reina es té previst que els grups musicals interpretin música andalusa, flamenc, rumba i sevillanes.

La plaça d'Espanya acollirà un concert el dia 18 a càrrec de Palma 40 Pop 2014. El dia de la Revetla hi actuaran grups encapçalats per Europa FM en Concert i el dia 20, festa musical dirigida per CIEN en Concert.

La tinenta de batlia de Participació ha recordat, en aquest punt, que una altra de les novetats d'aquest any és que també es podrien presentar als concursos empreses de ràdio i televisió.

A la plaça Major els assistents podran gaudir de música tradicional mallorquina i catalana mentre que a la plaça de Cort s'interpretarà blues i pop.

A la plaça de l'Olivar, el dia de la Revetla se celebraran concerts de grups i temàtica ètnica de diferents cultures i el dia 20, a la mateixa plaça, Flaix Mallorca FM presentarà diversos grups musicals.

Finalment, a la plaça de la Llotja es tenen prevists concerts de jazz, gospel i swing i a la plaça de Sant Domingo de la Calzada els assistents gaudiran de rock&roll i pop rock.

La tinenta de batlia ha remarcat que amb aquesta nova adequació dels concursos, s'ha incrementat la col·laboració publicoprivada i ha ressaltat el notable augment dels grups musicals locals perquè, si l'any 2011 el 58% dels grups participants eren locals, enguany el percentatge s'ha incrementat fins al 76%. Quant al pressupost, s'han presentat més actuacions amb un menor cost ja que, en relació amb el 2011, el pressupost s'ha reduït en un 34%.

Data darrera modificació: 19 de desembre de 2013

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226