Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Guia de recursos per a l'atenció a la violència de gènere a Palma

Actualitzada a 15/09/2016

Amb motiu de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones, l'Ajuntament de Palma publica una Guia de Recursos per incidir positivament en la seva atenció.

A Palma, a més dels serveis del propi ajuntament, conflueixen diverses institucions que promouen serveis que incideixen sobre la lluita contra la violència de gènere, amb les que treballam per tal d'assolir l'atenció integral que les persones afectades es mereixen. Tot plegat se conforma una xarxa de serveis que malgrat un cert grau de complexitat, és capaç de donar resposta a la complexitat que poden tenir les situacions que atenen.

Aquesta guia, que recull els recursos disponibles a Palma, és una eina per facilitar que tant la ciutadania com els professionals coneguin l'oferta que poden trobar, de manera que en puguin fer el millor ús. En aquesta problemàtica, l'accés a la informació pot ser vital i pot incidir positivament en la vida de moltes persones, pel que es converteix en un compromís d'acció municipal que es materialitza en aquest recull ordenat que tindrà una actualització en línia permanent.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 21 de novembre de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226