Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El tinent de batlia d'Educació, Família, Majors i Immigració inaugura l'exposició fotogràfica dels alumnes de la UOM

1 d'octubre de 2013

Les imatges ofereixen aspectes de la vida de les persones majors, demostrant els beneficis de l'envelliment actiu

Palma, 30 de setembre de 2013.- El tinent de batlia d'Educació, Família, Majors i Immigració de l'Ajuntament de Palma, Sebastià Sansó, ha inaugurat avui al Centre Flassaders l'exposició fotogràfica "La bellesa d'envellir", amb imatges fotogràfiques realitzades pels alumnes de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) de la Universitat de les Illes Balears.

A l'acte, que també ha comptat amb la presència de la coordinadora de Gent Gran de l'IMAS del Consell de Mallorca, Ana Belén Velasco, i de la directora de la UOM, Joana Maria Seguí, Sebastià Sansó ha tingut oportunitat de conversar amb els diferents autors de les imatges, i ha assegurat que "avui en dia, la gent gran és gent activa, que té l'oportunitat d'aprendre tot allò que no va poder fer quan eren joves, perquè no estan a la darrera etapa de la vida, sinó en una nova etapa de la vida".

Les imatges de "La bellesa d'envellir" mostren diferents aspectes de la vida de la gent gran, realitzant activitats culturals, esportives, culturals, lúdiques, o referents a relacions intergeneracionals, de parella o diferents tasques quotidianes.

El centre Flassaders acull aquesta exposició coincidint amb la celebració demà de les II Jornades d'Envelliment Actiu i Solidaritat Intergeneracional, on 70 professionals treballaran en diferents aspectes de la gent gran, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones Majors. En aquestes Jornades hi participa l'Escola Municipal de Formació i l'Àrea d'Educació, Família, Majors i Immigració, en col·laboració amb l'IMAS.

Data darrera modificació: 1 d'octubre de 2013

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226