Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Cort suspendrà el servei públic de la piscina de Sant Jordi i inicia els tràmits per a treure-la a concessió

13 de novembre de 2012

Els regidors Fernando Gilet i Antònia Fornari varen explicar als veïns que els usuaris poden accedir a altres piscines situades als voltants de la barriada

Palma, 13 de novembre de 2012.- El regidor de Cultura i Esports, Fernando Gilet, i la regidora del Districte de Llevant, Antònia Fornari, es varen reunir ahir amb una representació de veïns de la barriada de Sant Jordi per a explicar-los la decisió del consistori palmesà d'externalitzar la gestió de la piscina de Sant Jordi, situació que, segons l'edil, es deu exclusivament a motius pressupostaris.

Fernando Gilet es va reunir a la barriada de Sant Jordi per a explicar les raons per les quals l'IME ha hagut de suspendre el servei públic de la piscina municipal d'aquesta barriada.

El tinent de batlia d'Esports ha explicat que durant aquest any i mig de responsabilitat en el govern municipal s'ha fet un gran esforç des de l'IME per a gestionar totes les instal·lacions i serveis sense que suposi una minva en la qualitat dels serveis que es presten als ciutadans, i s'ha reduït en més de 2,8 milions el pressupost respecte de l'any 2010. L'IME gestiona un total de 56 instal·lacions esportives.

L'edil va avançar que una vegada que s'ha hagut de reduir el pressupost en 1,6 milions d'euros respecte del de 2012 es té la voluntat política d'externalitzar el servei de la piscina de Sant Jordi perquè es torni a obrir al públic sense que suposi la despesa pública que ha motivat que a partir de l'1 de gener quedi suspès el servei municipal.

Finalment, el tinent de batlia d'Esports ha insistit que hi ha alternatives per als actuals usuaris d'aquesta piscina, "com són la piscina Marga Crespí de Son Ferriol, la qual a partir del gener ampliarà el seus horaris per a millorar el servei en tractar-se de la piscina municipal més propera a la barriada de Sant Jordi, la de Toni Servera a l'Arenal i d'aquí a un any les piscines del pavelló de Son Moix".

Data darrera modificació: 3 de desembre de 2012

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226