Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

El Centre Flassaders estrena l'exposició fotogràfica "SuperARTE", que promou la integració plena d'artistes amb diversitat funcional

24 de gener de 2023

Fins al dia 31 de gener es podrà visitar aquesta exposició organitzada per la Fundació Grupo SIFU, que descriu la història d'artistes amb diversitat funcional

Pastor: "Aquestes exposicions ajuden a acostar al públic les històries reals que hi ha darrere cada artista"

Palma, 24 de gener de 2023.-El Centre Social Flassaders ha estrenat avui l'exposició fotogràfica "SuperARTE", organitzada per la Fundació Grupo SIFU, que promou la integració plena de diferents artistes amb diversitat funcional mitjançant una mostra de fotografies i vídeos captats a les actuacions de la gala Más In.

Aquesta mostra itinerant estarà exposada fins al pròxim 31 de gener al vestíbul del Centre Flassaders i té per objectiu conscienciar i sensibilitzar la societat sobre les capacitats artístiques de les persones amb discapacitat funcional.

L'exposició està integrada per 15 fotografies artístiques, adaptades a persones amb discapacitat visual, que relaten la història d'alguns dels artistes que han format part de les actuacions musicals que s'han interpretat des de l'any 2018 en el marc de la gala Más In.

Cada plafó fotogràfic descobreix la trajectòria personal i professional dels artistes protagonistes i per a conèixer-los més els visitants poden trobar més informació al codi QR de cada plafó, tal com ha explicat el director del centre de treball del Grupo SIFU a les Balears, Pedro Miró.

La inauguració d'aquesta mostra ha comptat amb la presència de la tinenta de batle d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor; el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau; el director general d'Accessibilitat, Toni Martín, i la representant del Grup Mater Misericordiae, Mónica Nebreda.

Pastor ha recordat que enguany el Centre Flassaders ja va acollir l'exposició "Visiones" del Grupo SIFU i ha posat en valor com aquestes mostres permeten acostar al públic les històries reals que hi ha darrere cada artista i com contribueixen a afavorir la integració.

Data darrera modificació: 24 de gener de 2023

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226