Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Acords assolits avui a la Junta de Govern

23 de novembre de 2022

Palma, 23 de novembre de 2022.- La Junta de Govern ha aprovat avui la modificació del lot 2 del Contracte de serveis d'activitats educatives-culturals i de dinamització 2022-2024, que va ser adjudicat a l'empresa Estudi 6 Gestió Socioeducativa, per tal que incorpori el Casal de Barri de Son Cladera a la seva carta de serveis i activitats.

Segons preveu aquest acord, el Casal romandrà obert al públic 20 hores setmanals i oferirà 360 hores d'activitats per curs. Això permetrà poder dur a terme una oferta d'activitats socioeducatives a aquesta barriada de la ciutat i, en concret, a un casal en el qual recentment es va inaugurar una sala multifuncional, una reivindicació veïnal que s'ha executat gràcies als Pressuposts Participatius. Es disposarà, a més, de personal d'informació a l'esmentat Casal.

Un altre dels punts que també inclou l'acord és la incorporació d'hores de taller per al Casal de Barri de Santa Catalina. El seu objectiu és poder compensar parcialment les llistes d'espera d'aquest espai, unes llistes que fan que a vegades la ciutadania no pugui gaudir de plaça per a desenvolupar el taller que desitja.

D'aquesta manera s'augmenta l'oferta pública d'activitats, proposant un increment de 360 hores per curs. Per això es disposa d'una despesa de 70.172 euros per als pròxims dos anys

Contracte d'ascensors i aparells elevadors a edificis municipals.

La Junta ha adjudicat a l'empresa Balear de Ascensores, SL el manteniment ordinari integral i manteniment no ordinari, així com la reposició i renovació dels ascensors i els aparells elevadors dels edificis municipals i els CEIP.

Entre l'àmbit d'actuació es troba l'ascensor que connecta la Rambla amb la plaça Major i que havia de ser substituït. Segons ha explicat el portaveu, Alberto Jarabo, aquesta serà una actuació prioritària. Es muntarà un ascensor d'alta demanda amb capacitat per a funcionar 24 hores els 365 dies de l'any.

La durada d'aquest contracte serà de quatre anys, prorrogable un any més, i tindrà un cost de prop d'1,3 milions d'euros, amb l'IVA inclòs.

Data darrera modificació: 24 de novembre de 2022

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226