Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

PalmaActiva selecciona personal per a Globalia Call Center, que ofereix 15 llocs de feina

30 de setembre de 2022

Palma, 30 de setembre de 2022.- PalmaActiva realitzarà el pròxim dilluns 17 d'octubre una jornada de selecció de personal per a l'empresa Global Call Center. L'empresa necessita incorporar 15 persones per a treballar com a agents d'atenció al client. 

Les persones que compleixin els requisits demanats per l'empresa i que vulguin accedir a les entrevistes de feina s'hi han de preinscriure mitjançant el web de PalmaActiva des de l'enllaç https://web.palmaactiva.com/jornada-de-seleccio-de-globalia/

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva en què es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d'empreses que cerquen personal. Jordi Vilà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que durant aquesta jornada de selecció PalmaActiva donarà suport a Globalia Call Center durant totes les fases del procés: difonent l'oferta a les xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. 

A més, cedeix un espai per a poder realitzar les entrevistes.Enguany PalmaActiva ja ha realitzat 9 jornades de selecció de personal, en les quals s'han ofert prop de 900 llocs de treball i gràcies a les quals s'han pogut fer 1.290 entrevistes de feina.

Data darrera modificació: 3 d'octubre de 2022

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226