Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

L'Àrea d'Infraestructures conclou la sembra de més de 200 palmeres a la Platja de Palma, Can Pastilla i el Molinar

23 de juny de 2022

Entre aquesta setmana i la que ve el Servei de Parcs i Jardins n'està sembrant cent exemplars, que se sumen als cent ja sembrats a principi de juny

Les palmeres estan catalogades com a planta calenta i per aquest motiu els mesos de juny i juliol són les èpoques òptimes de sembra

Palma, 23 de juny de 2022.- L'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat continua durant aquesta setmana i la que ve amb la sembra de palmeres de l'espècie Washingtonia robusta a diferents punts de la Platja de Palma.

En concret, aquesta setmana s'han anat sembrant palmeres a llocs com el carrer de Cartago (46 exemplars), el carrer del Corall (3 exemplars) i la carretera de l'Arenal (2 exemplars). Les tasques de sembra continuaran la setmana que ve a la zona de les Meravelles amb la sembra de 10 exemplars a les Meravelles, 22 a l'avinguda de Bartomeu Riutort de Can Pastilla i, a la zona del Molinar, 9 exemplars al carrer de la Cala i 10 al carrer de la Gruta.

Amb aquesta sembra, s'hauran sembrat durant aquest mes de juny més de 200 palmeres, entre les 110 que se sembraren a principi de mes a diferents indrets i la nova remesa que s'està sembrant aquests dies.

Cal recordar que les palmeres formen part de les espècies denominades de planta calenta i per aquest motiu el mes de juny i juliol són les èpoques òptimes de sembra. Aquestes sembres s'emmarquen en l'objectiu de sembrar 10.000 arbres a Palma durant aquesta legislatura per a combatre el canvi climàtic i fer de Palma una ciutat més verda, més sostenible i més amable.

Data darrera modificació: 23 de juny de 2022

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226