Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

El projecte educatiu de l'EMT Palma ja ha arribat a onze escoles

22 de juny de 2022

Palma, 22 de juny de 2022.- El projecte educatiu de l'EMT Palma ha arribat aquests dies al final de curs amb una visita al Col·legi Sagrat Cor. El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, la directora general de l'Àrea, Irene Nombela, i el gerent de l'EMT Palma, Mateu Marcús, han visitat avui la darrera de les activitats que s'ha fet el present curs.

Aquest projecte educatiu, que s'inicià a finals del curs passat amb una prova pilot que va tenir lloc al CEIP Els Tamarells, ha arribat a més de 5.000 alumnes dels centres educatius CEIP Escola Graduada, CEIP Felip Bauzà, CEIP Pràctiques, CEIP Costa i Llobera, CEIP Camilo José Cela, CEIP Alexandre Rosselló, CEIP Joan Miró, CEIP Marià Aguiló i CC Santa Magdalena Sofía.

El projecte educatiu de l'EMT Palma té com a punt de partida el conte Na Torí i els seus amics a la ciutat verda. L'activitat es desenvolupa a l'interior i a l'exterior de tres busos de diferents dimensions retolats amb el nom i l'aspecte dels tres personatges del conte: na Torí, en Lleó o en Gustau que es desplacen fins al centre educatiu durant tot el matí. El pròxim mes de setembre es reprèn aquesta activitat en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) amb visites programades a altres centres educatius.

Amb aquest projecte, que s'ofereix a través de la plataforma PalmaEduca als centres escolars, es vol contribuir a educar els infants en la mobilitat sostenible i disposar a més d'un projecte educatiu per a engrescar els centres i treballar en la conscienciació dels avantatges de l'ús del transport públic i l'aposta per la mobilitat sostenible.

Així, durant l'activitat l'EMT facilita material didàctic per a treballar a les aules amb els mestres on s'explica la importància d'usar el bus i les millores que suposa per a una ciutat com Palma.

Data darrera modificació: 23 de juny de 2022

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226