Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

La Torre d'en Pau acull dissabte un seguit d'activitats per a promoure la sostenibilitat i l'economia circular

19 de maig de 2022

Palma, 19 de maig de 2022.- L'Ajuntament de Palma, en col·laboració amb l'AFA del CEIP Coll d'en Rabassa Guillem Lladó Coll, celebraran aquest dissabte al recinte de la Torre d'en Pau una jornada familiar i de germanor en què promouran hàbits de consum responsables.

La proposta, que s'emmarca en el Projecte d'intervenció comunitària del Litoral de Llevant - el Coll d'en Rabassa, té per objectiu fer comunitat, fent valer l'espai públic de la Torre d'en Pau com un lloc important a la barriada, alhora que es promou la sostenibilitat i l'economia circular.

De les 9 a les 14 h es farà un mercadet en què els veïnats de la barriada instal·laran paradetes per a vendre-hi objectes de segona mà. Es faran, a més, fins a tres tallers per a infants a càrrec del projecte comunitari, dels Mopis i de l'Associació de Veïnats. Així mateix, es farà el contacontes Wangari i els arbres de la pau, a càrrec de la biblioteca del Coll, i una activitat infantil de l'Àrea d'Educació i Política Lingüística de l'Ajuntament.

La iniciativa, promoguda per l'entitat social Espiral, compta també amb el suport dels comerços del barri, així com d'EMAYA, que instal·larà una paradeta d'informació i jocs sobre economia circular. El grup "Armonía Sa Gruta" s'encarregarà d'amenitzar la vetlada tocant música en directe.

Descàrrega d'arxius

Documents

Data darrera modificació: 20 de maig de 2022

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226