Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

PalmaActiva fa una xerrada sobre orientació laboral a persones arribades d'Ucraïna

13 de maig de 2022

Palma, 13 de maig de 2022.- Personal tècnic de PalmaActiva ha fet avui una xerrada a persones d'Ucraïna per a explicar-los els serveis que ofereix l'Agència de Desenvolupament Local.

Aquest matí ha tingut lloc la iniciativa, en la qual tres tècnics/ques de les àrees d'Ocupació, Formació i Promoció Econòmica han explicat a prop d'una vintena d'assistents els principals serveis que ofereix PalmaActiva.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que aquesta activitat ha sorgit per iniciativa del personal de PalmaActiva, "ja que les darreres setmanes bastants ciutadans ucraïnesos que han fugit del seu país per la guerra han vingut a PalmaActiva perquè els ajudem a cercar feina".

La majoria d'aquests refugiats provenen de Khàrkiv, la segona ciutat d'Ucraïna, i que ha quedat en ruïnes.

També ha assistit a la trobada personal tècnic de la Regidoria de Benestar Social i representants de la Creu Roja, que coordinen itineraris d'inserció sociolaboral per a la millora de l'ocupabilitat per a sol·licitants d'asil i beneficiaris de protecció internacional, i que estan atenent un col·lectiu d'unes 320 persones, majoritàriament dones i nins, allotjades a tres hotels a la Platja de Palma.

Data darrera modificació: 13 de maig de 2022

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226