Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Comença l'asfaltat dels carrers de Son Oliva

28 d'octubre de 2021

Entre avui i el 5 de novembre es completarà l'asfaltat de 4.500 metres quadrats d'aquests carrers

Pastor: "Aquestes tasques són la recta final de les obres de millora de les voreres, escocells i passos per a vianants que hem executat al barri de Son Oliva"

Palma, 28 d'octubre de 2021.- L'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat ha iniciat aquest matí les tasques d'asfaltatge dels carrers de Son Oliva.

Entre avui i el 5 de novembre està previst asfaltar un total de 4.500 metres quadrats dels carrers d'Isaac Albéniz, José María Usandizaga, Son Alemany, Federico Chueca i Enric Granados.

En aquest sentit, la tinenta de batle d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, ha destacat que aquestes tasques "són la recta final de les obres de millora de voreres i passos per a vianants que iniciàrem aquest estiu a Son Oliva i que anam impulsant per a millorar els barris amb el Pla de barris".

El cost d'aquest nou asfaltat puja a 41.600 euros. La millora dels carrers de Son Oliva ha suposat una inversió total d'uns 90.000 euros i ha permès condicionar 1.400 metres quadrats de voreres del carrer de José María Usandizaga i els carrers d'Isaac Albéniz, Son Alemany i Federico Chueca.

A més de millorar les voreres de forma integral i l'accessibilitat, s'ha incorporat una banda d'encaminament i s'han reparat escocells per a permetre el millor creixement de l'arbrat i eixamplar els passos per a vianants.

Data darrera modificació: 28 d'octubre de 2021

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226