Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Bourbon Gratis actuarà a la final del Pop-Rock dia 3 d'octubre com a grup convidat

20 de setembre de 2021

El grup, que guanyà el mític concurs ara fa trenta anys, torna als escenaris per a celebrar aquesta efemèride

Dilluns que ve se sabran els grups que tocaran a la final de dia 3 d'octubre, que seran un màxim de 6

Palma, 20 de setembre de 2021.- Bourbon Gratis actuarà a la final del Pop-Rock dia 3 d'octubre com a grup convidat. És la principal novetat que ha fet pública avui la Regidoria de Cultura en aquesta segona edició del recuperat concurs. El grup de Rock & Roll nascut a finals dels 80 i que guanyà el Pop-Rock ara fa 30 anys, aprofitarà l'efemèride per a ajuntar-se i tornar a pujar als escenaris. La guanyadora de l'any passat, Sofia, també serà una de les artistes convidades de la final.

Aquest diumenge tindrà lloc la tercera i darrera semifinal a partir de les 17 h a Es Gremi amb els grups Amulet, Arantxa Andreu Quintet, Bilo, Bisuri i els Mossos, Celebrity, El Hombre Gris, Els Fun Kiss, Glauco Ginard, Joan Palerm Quartet i Talaiot. Dilluns que ve se sabran els grups que tocaran a la final de dia 3 d'octubre, que seran un màxim de 6. L'accés a la final serà lliure fins a completar la cabuda.

El jurat d'aquesta edició està conformat per Maria Llorente, Francisco Albéniz, Isis Montero, José Miguel Puigserver i Marisia. A més, tots els 25 semifinalistes podran optar a altres reconeixements com el de la millor cançó en català o el millor grup amb més components femenins, entre d'altres. Aquests reconeixements els atorgaran empreses i professionals del sector, que col·laboren amb el Concurs, realitzant seguiment d'aquestes 25 propostes per a seleccionar la seva favorita i d'aquesta manera donar el seu suport a l'escena local.

Per a acabar, cal recordar que qualsevol que ho desitgi pot escoltar les cançons de tots els grups que s'han presentat al certamen i dels semifinalistes a la plataforma d'IB3 Música. A banda d'això, tota la informació al detall del Concurs es podrà consultar a www.palmacultura.cat.

Guardons i reconeixements

· Primer seleccionat - guanyador del Concurs Pop-Rock 2021. Premi Toni Reynés

El guanyador del Concurs Pop-rock 2021 actuarà dins la programació de la Revetla de les Festes de Sant Sebastià 2022. La valoració d'aquest contracte serà de 3.000 euros + IVA. El guanyador podrà triar entre cobrar aquest import en efectiu després de l'actuació, o en espècies, optant per l'enregistrament d'un videoclip o d'unes cançons en un estudi professional, totes dues per l'import del premi, mantenint en tot cas l'actuació de Sant Sebastià.

El guanyador també tindrà una actuació a la Fira B! 2022, d'acord amb les condicions establertes per l'Institut d'Estudis Baleàrics.

· Segon seleccionat

El segon guanyador del Concurs Pop-Rock 2021 actuarà dins la programació de la Revetla de les Festes de Sant Sebastià 2022. La valoració d'aquest contracte serà de 2.000 euros + IVA. El guanyador podrà triar entre cobrar aquest import en efectiu després de l'actuació, o en espècie, optant per l'enregistrament d'un videoclip o d'unes cançons a un estudi professional, totes dues per l'import del premi, mantenint en tot cas l'actuació de Sant Sebastià.

· Tercer seleccionat

El tercer guanyador del Concurs Pop-Rock 2021 actuarà dins la programació de la Revetla de les Festes de Sant Sebastià 2022. La valoració d'aquest contracte serà de 1.000 euros + IVA.

· Accèssits atorgats pel sector musical:

- Espora Records: edició d'un single en format de vinil a partir de l'enregistrament aportat pel grup o solista seleccionat.

- Fira del Disc a Mallorca: actuació programada a la Fira del Disc 2022.

- Enderrock: millor grup en català, d'acord amb les condicions establertes per l'organització.

- Trui Espectacles: actuació programada com a teloner o principal, en un concert organitzat per Trui durant l'any 2022.

- Maraca Club: actuació programada a la sala Maraca Club durant l'any 2022.

- Premi Ajuntament de Palma i Es Gremi: sis mesos de local d'assaig, per al millor grup liderat per dones.

- Premi Festival Geiser: actuació dins el festival fent de teloners d'un grup de nivell nacional (primavera 2022).

- Premi Es Gremi: actuació remunerada dins Aniversari Es Gremi (novembre 2021).

- Novo Café Lisboa: actuació programada a la sala Novo Café Lisboa durant l'any 2022.

- Mallorca LiveFestival: actuació programada com a teloner o principal al Mallorca LiveFestival 2022.

Data darrera modificació: 21 de setembre de 2021

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226