Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Dissabte finalitza el termini per a inscriure's al Pop Rock

29 de juliol de 2021

Palma, 29 de juliol de 2021.- Dissabte que ve finalitza el termini establert per a inscriure's a la segona edició del Concurs Pop-Rock 2021, que organitza l'Ajuntament de Palma a través de l'Àrea de Cultura i Benestar Social.

El Concurs està obert a tota la ciutadania i hi poden participar tota casta de formats i estils musicals. Primarà la qualitat i novetat de la proposta per sobre de l'estil artístic i musical. La finalitat d'aquest esdeveniment és descobrir propostes musicals de les Illes i promoure, així, les noves creacions i inquietuds artístiques que emergeixen a la nostra comunitat.

Les persones interessades a participar-hi encara són a temps d'inscriure's al web de PalmaCultura (www.palmacultura.cat) on hauran d'emplenar un formulari i adjuntar un enllaç a dos temes propis, fotografia del grup solista, breu biografia o trajectòria i dades personals.

Els participants preseleccionats passaran a les semifinals, que tindran lloc tres caps de setmana del mes de setembre, en què hauran d'actuar en directe. La primera semifinal es farà el diumenge 12 de setembre, la segona el diumenge 19 de setembre i la tercera el diumenge 26 de setembre, mentre que la final serà el dia 3 d'octubre.

El jurat, enguany, és un jurat transversal integrat per persones de diferents àmbits i estils musicals de reconegut prestigi per la seva vinculació al món de la música i la producció fonogràfica.

Cal recordar, a més, que els premis inclouen, a banda d'una dotació econòmica, la possibilitat de participar en la Revetla de les Festes de Sant Sebastià 2022, la Fira B!, o l'enregistrament dels seus temes a un estudi professional, entre d'altres.

Data darrera modificació: 29 de juliol de 2021

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226