Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

L'SMAP amplia a set aparcaments l'oferta d'abonaments nocturns per 30 euros al mes

3 de març de 2021

Aquesta modalitat s'ha implantat recentment als aparcaments cèntrics de la plaça Major i Comte d'Empúries i s'ofereix ara també a Santa Pagesa i permet aparcar el vehicle entre les 18 i les 10 hores de dilluns a dissabte i diumenges i festius 24 hores

Dalmau: "Oferim una alternativa econòmica per a aparcar en un moment en què per mor de l'obertura de terrasses sabem que les dificultats per a aparcar s'incrementen"

Palma, 3 de març de 2021.- La Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes SA ofereix abonaments nocturns per un preu de 30 euros al mes a set de les seves instal·lacions.

Aquesta modalitat d'abonament permet aparcar el vehicle entre les 18 i les 10 hores de dilluns a dissabte i 24 hores diumenges i festius. Actualment hi ha places disponibles als aparcaments del parc de la Mar, Comtat del Rosselló, Comte d'Empúries, plaça Major, via Roma, la Riera i Santa Pagesa.

La modalitat nocturna presenta l'avantatge de tenir un preu econòmic i s'adapta a aquells usuaris que empren el vehicle per a desplaçar-se durant el matí i necessiten un espai per a aparcar durant l'horabaixa. En aquest sentit, el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, explica que amb aquesta mesura es pretén oferir una alternativa econòmica als veïns. "L'aposta per aquesta modalitat d'abonaments més econòmics va unida a la sensibilitat de l'Ajuntament per l'obertura de terrasses que en molts casos ocupen places d'estacionament i dificulten l'aparcament de vehicles. Amb aquesta iniciativa oferim una alternativa econòmica en moments com l'actual", diu el regidor.

En aquest sentit, aquesta modalitat s'ha implantat a cada vegada més aparcaments i des del passat mes de setembre, s'ofereix també a les instal·lacions situades al centre de Palma de la plaça Major i Comte d'Empúries.

Les persones interessades a adquirir aquest tipus d'abonament es poden informar enviant un correu a info@smap.palma.es o bé consultant el web amb tota la informació de l'SMAP www.mobipalma.mobi.

Data darrera modificació: 5 de març de 2021

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226