Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El batle de Palma saluda la nova cúpula de Protecció Civil

23 de febrer de 2021

Palma, 23 de febrer de 2021.- El batle de Palma, Jose Hila, acompanyat de la regidora de Seguretat Ciutadana i primera tinenta de batle, Joana Adrover, ha saludat aquest dimarts la nova cúpula de Protecció Civil i alguns dels seus voluntaris.

L'acte ha tingut lloc a l'Ajuntament de Palma. La nova cúpula està formada pels bombers de Palma Luis Ortega, que és el coordinador de l'agrupació, i Andreu Munar, que acaba de ser elegit com a nou cap dels voluntaris. A l'acte, també hi ha estat present el cap de Bombers, Rafel Ferrer.

Tant el batle de Palma com la regidora han agraït a l'agrupació de voluntaris el seu treball durant l'any passat, que ha estat marcat per la situació d'emergència sanitària.

El 2020, durant l'estat d'alarma, Protecció Civil va dur a terme un total de 173 operatius preventius. Entre preventius i formació, els voluntaris van estar actius un total de 743 hores.

Cal recordar que l'octubre, l'Agrupació de Protecció Civil es va traslladar al Parc Central Magdalena Rigo. Va ser llavors quan Ortega va ser nomenat nou coordinador, càrrec que va ser lliurat pel major de la Policia Local, Miquel Quetglas, que havia estat al capdavant de l'agrupació fins llavors.

Data darrera modificació: 24 de febrer de 2021

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226