Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Cort demanarà la retirada de les terrasses que ocupen places d'aparcament el temps que els establiments romanen tancats per l'actual normativa sanitària

13 de gener de 2021

Palma, 13 de gener de 2021.- L'Ajuntament de Palma demanarà als bars i restaurants la retirada de les terrasses que ocupen places d'aparcament durant el temps que els establiments romanen tancats per l'actual normativa sanitària.

El decret que ho regula ja estableix que aquesta ocupació extraordinària està vinculada al desenvolupament de l'activitat, i que en cas que durant més de tres dies seguits no se'n fes ús, s'hauria de desmuntar. La cessió d'aquesta activitat donant compliment a les restriccions imposades pel Govern Balear implica el deure de restablir aquest espai per a l'ús de la ciutadania com a places d'aparcament.

La decisió és fruit d'una petició veïnal per a recuperar les places d'aparcament el temps que els establiments no podran fer-ne ús.

L'Àrea de Govern Interior ha informat d'aquesta norma els agents socials (PIMEM i CAEB) i ho faran també als empresaris mitjançant els seus informadors. Des del consistori es demana i s'agraeix la col·laboració per a fer de Palma una ciutat més amigable.

En qualsevol cas, de seguida que l'activitat es pugui reprendre, els establiments podran tornar a ocupar les places d'aparcament per a instal·lar-hi les terrasses.

Data darrera modificació: 14 de gener de 2021

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226